Overval op cafetaria Veluweplein | Regio15.nl

Overval op cafetaria Veluweplein

politie-geentoegangpolitie-logoDen Haag - Een cafetaria op het Veluweplein is gisteren overvallen door twee nog onbekende mannen.



De mannen liepen de snackbar binnen en bedreigde de 22-jarige medewerker met een wapen. Eén van de twee overvallers sloeg de medewerker op zijn rug en heeft de kassa opengemaakt. Het tweetal heeft een onbekend geldbedrag buitgemaakt en is weggevlucht in onbekende richting.

Het signalement van de daders:

Dader 1: Een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk, van ongeveer 25 jaar oud en tussen de 1.80 meter en 1.85 meter lang en met zwart haar. De man droeg een bruin vest met een capuchon.

Dader 2: Een man, van tussen de 1.80 meter en 1.85 meter lang. De man droeg een zwarte jas met witte mouwen en een witte kraag. Op de rechtermouw staan grote zwarte cijfers, vermoedelijk '03' of '83'. Ook droeg hij een zwarte pet met een wit embleem.

Naar aanleiding van het signalement en de vermoedelijke vluchtauto werden op de Troelstrakade twee mannen aangehouden. Na onderzoek bleken de mannen niets met de overval te maken te hebben.

Video: Barry Gordijn