Wat ruist er door het struikgewas... | Regio15.nl

Wat ruist er door het struikgewas...

a4th MG 3831Den Haag - Een auto is vanmorgen rond half zeven op de A4 tegen een lichtmast gebotst en daarna van de weg geraakt. Wonderwel raakte er bij dit op het oog zware ongeval uiteindelijk niemand gewond.


Twee dames reden in een stationwagen vanaf de A12 over de fly-over naar de A4. Toen ging het mis; de bestuurster dommelde in en verloor daardoor de macht over het stuur, waarna de auto een lichtmast raakte, van de weg raakte en in het struikgewas tot stilstand kwam.

Andere automobilisten alarmeerden gelijk de hulpdiensten. Die gingen uit van het ergste en daarom werden meerdere ambulances, de brandweer en het Mobiel Medisch Team op weg gestuurd.

Eenmaal ter plaatse bleken beide dames een engeltje op hun schouders te hebben gehad, want zij waren niet gewond geraakt. Een berger heeft de auto uit het struikgewas getrokken en afgevoerd. De verkeerspolitie onderzoekt het ongeval.

Het verkeer had veel last van het ongeval, omdat het tijdelijk niet mogelijk was om vanaf het Prins Clausplein de A4 in de richting van Delft te nemen.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Maurice Schotman en Nick van der Toorn

w-IMG 5800

W MG 3749

W MG 3773

W MG 3737

w-IMG 5885

W MG 3828

w-IMG 5941

W MG 3841

w-IMG 5904

W MG 3854