Zwaargewonde bij frontale aanrijding | Regio15.nl

Zwaargewonde bij frontale aanrijding

img 7615-kopt-img 7627Honselersdijk - Op de Middel Broekweg heeft vanmiddag rond tien voor vier een forse aanrijding plaatsgevonden.


Een personenauto en een trekker-oplegger combinatie raakten betrokken bij een frontale aanrijding.

De bestuurder van de personenauto raakte hierbij gewond. Om hem te kunnen bevrijden werd het dak van de auto door de brandweer verwijderd.

Om het ambulancepersoneel ter plaatse te ondersteunen werd een trauma-arts met behulp van de traumahelikopter 'Lifeliner 1' uit Amsterdam ter plaatse gebracht. De Middel Broekweg werd afgesloten voor alle verkeer.

De brandweer schaalde op naar 'middel hulpverlening'. Dit niet omdat er meerdere slachtoffers waren, maar vanwege extra hand- en spandiensten en de vloeistoflekkage van de vrachtwagen.

Rond tien voor vijf was het slachtoffer gestabiliseerd en werd deze onder begeleiding van politiemotoren naar het ziekenhuis vervoerd.

De VOA heeft ter plaatse onderzoek verricht. Het verkeer had in de wijde omgeving van het Westland hinder door de extra verkeersdrukte rond het veilingcomplex van Flora Holland. Zowel de auto als de vrachtwagen zijn door een berger afgevoerd.

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman en Ruben van Essen

w-DB-MiddBroekweg DSC 7029

w-img 7615

w-IMG 7620

w-DB-MiddBroekweg DSC 7038

w-img 7627

w-img 7639

w-DB-MiddBroekweg DSC 7064

w-IMG 7654

w-IMG 7662

w-DB-MiddBroekweg DSC 7083

w-DB-MiddBroekweg DSC 7089

w-DB-MiddBroekweg DSC 7103