Delft-Rijswijk

In Delft-Rijswijk heeft men de beschikking over twee kazernes; kazerne Delft en kazerne Rijswijk. De specialismen van deze kazernes zijn technische hulpverlening, duiken en ongevalsbestrijding gevaarlijke stoffen. Daarnaast staan op deze kazerne's verschillende haakarmbakken.

Lees meer...

Den Haag

Brandweer Den-Haag beschikt over een zeven tal kazernes. Kazerne Archipel, Centrum, Donau, Laak, Haagse Hout, Loosduinen, en Scheveningen. Het specialisme van dit korps is: Logistiek en berging, Technische hulpverlening, Duiken en Ongeval bestrijding Gevaarlijke Stoffen. Daarnaast bied dit korps ondersteuning aan de regio met: Groot Water Transport, Dompelpompunit.

Lees meer...

Leidschendam-Voorburg

Kazerne Leidschendam-Voorburg heeft de beschikking over een tankautospuit, redvoertuig, hulpverleningsvoertuig en een waterongevallenwagen. Als specialismen heet deze kazerne technische hulpverlening en duiken. Daarnaast is deze kazerne de standplaats voor de Officier van Dienst Noord. De ambulancedienst maakt ook gebruik van deze kazerne als dependance "DP2".

Lees meer...

Midden-Delfland

In Midden-Delfland beschikt men over een drietal kazernes. Kazerne Den Hoorn, kazerne Maasland en kazerne Schipluiden.

Lees meer...

Wassenaar

 

Kazerne Wassenaar heeft als specialisme technische hulpverlening en brandbestrijding van rieten kappen.

Lees meer...

Westland

In het Westland beschikt over een zeven tal kazernes. Kazerne De Lier, kazerne 's-Gravenzande, kazerne Honselersdijk, kazerne Maasdijk, kazerne Monster, kazerne Naaldwijk en kazerne Wateringen. Het specialisme van dit korps is: Technische hulpverlening en duiken. Daarnaast bied dit korps ondersteuning aan de regio met: Groot Water Transport en Dompelpompunit.

Lees meer...

Zoetermeer

In Zoetermeer zijn twee kazenes te vinden; Kazerne Stadshart en Kazerne Oosterheem. Totaal heeft men de beschikking over twee tankautospuiten, een redvoertuig, een hulpverleningsvoertuig, een haakarmvoertuig en een gevaarlijke stoffen eenheid. Als specialismen hebben deze kazernes technische hulpverlening, duiken en ongevals bestrijding gevaarlijke stoffen.

Lees meer...