Heftige brand verwoest 1e etage appartement

Den Haag - Zondagnacht is er omstreeks twee uur door nog onbekende oorzaak brand uitgebroken in een eerste etage appartement aan de Loosduinsekade. Niemand raakte daarbij gewond.

Bij aankomst van de brandweer bleek er sprake van een hevige brand. De brandweer heeft vuur snel onder controle te kunnen brengen en weten te beperken tot het eerste etage appartement. De brand is vermoedelijk in de woonkamer ontstaan.

De bewoner van het eerste etage appartement is niet in de woning aangetroffen. De bewoners van het bovengelegen appartement hebben zichzelf tijdig in veiligheid kunnen brengen en zijn later ter plaatse door personeel van de ambulancedienst nagezien.

Het eerste etage appartement raakte door de brand zwaar beschadigd en is vooralsnog onbewoonbaar. In de bovengelegen woning is sprake van rookschade. De wassalon op de begane grond heeft water- en rookschade opgelopen.

De politie stelt nader onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

Salvage
Om de gedupeerden verder te helpen is de Stichting Salvage gekomen. Stichting Salvage is er om betrokkenen persoonlijke hulp te bieden en de schade zo veel mogelijk te beperken.

Meer informatie over Stichting Salvage is te vinden op de website: http://www.stichtingsalvage.nl/

Meldtijd
01:55
Incident meester
02:15
Ingezet personeel
17
Ingezette voertuigen
5