Overval op avondwinkel in de Van Meursstraat Den Haag | Regio15.nl

Overval op avondwinkel in de Van Meursstraat Den Haag

Den Haag - Een onbekende man overviel dinsdagavond 30 oktober een avondwinkel aan de Van Meursstraat. Daarbij raakte niemand gewond.


De recherche Den Haag Zuid is direct een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

De man liep rond 23:00 uur de avondwinkel binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen (of iets dat daar op lijkt) werd de aanwezige medewerker gedwongen geld af te geven. De verdachte ging er vervolgens te voet vandoor, in de richting van de Schimmelweg en de Alberdingk Thijmstraat.

Volgens de medewerker van de winkel is de verdachte een man van rond de 17/18 jaar, met een blanke huidskleur. Op het moment van de overval was hij gekleed in een zwart trainingsjack met een capuchon op. Verder droeg hij een blauwe trainingsbroek van het merk Adidas en zwarte sportschoenen.

De recherche komt graag in contact met getuigen van het incident of met mensen die op een andere wijze over informatie beschikken. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.