Aangetroffen lichaam in Heinenoord is van Mona Baartmans

Heinenoord/Delft - Het stoffelijk overschot dat woensdag 31 oktober werd aangetroffen in een natuurgebied in Heinenoord blijkt van de vermiste Mona Baartmans uit Delft te zijn.

De politie kreeg woensdag 31 oktober een tip, die de politie naar het Jack Dawson Green Pad in Heinenoord leidde. Dit pad ligt in een stuk bos langs de Oude Maas.

(Tekst gaat onder de foto verder).

Foto's: Joey Bremer

w joey1

Op deze locatie is uitgebreid gezocht met speurhonden en later door forensisch specialisten. Zij troffen uiteindelijk het stoffelijk overschot aan.

In het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) bleek dat het lichaam van de vermiste Mona Baartmans is. Haar familie is direct op de hoogte gesteld.

Forensisch specialisten onderzochten het gebied waar het lichaam van Mona Baartmans is aangetroffen. Het gebied werd daarvoor ruim afgezet.

Vanuit de lucht heeft het onderzoeksteam foto’s van de vindplaats laten maken. Het lichaam van Mona Baartmans is vandaag onderzocht in het NFI. Over de mogelijke doodsoorzaak en de exacte informatie van de tipgever doet de politie geen mededelingen.

w joey2

w joey3