Auto uitgebrand Prins Bernhardlaan Voorburg | Regio15.nl

Auto uitgebrand Prins Bernhardlaan Voorburg

Voorburg - Op de Prins Bernhardlaan is maandagochtend 18 februari een auto uitgebrand. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting.


Rond 05:45 uur ontving de politie een melding van de autobrand. De brandweer heeft de brand geblust. Technische rechercheurs deden daarna onderzoek naar de brand, en concludeerden dat deze vermoedelijk is aangestoken.

Vanwege het vermoeden van brandstichting is de auto in beslag genomen voor nader onderzoek. Er is aangifte gedaan.

De politie onderzoekt of deze brand verband houdt met eerdere autobranden in Leidschendam/ Voorburg.

Op donderdag 14 februari brandde er rond 01:00 uur twee auto's uit op de Savallelaan in Voorburg. Op woensdag 13 februari brandde rond 21:30 uur een autobusje uit aan de Prins Frederiklaan in Leidschendam. Op dinsdag 12 februari brandde er rond 20:45 uur een auto uit op de Prins Johan Willem Frisolaan in Leidschendam. En op maandag 11 februari werd er rond 23:00 uur een politieauto in brand gestoken aan de Van Everdingenstraat in Voorburg.

De politie Leidschendam-Voorburg komt graag in contact met getuigen. Hebt u iets gezien of gehoord van de autobranden? Of hebt u camerabeelden van de omgeving van de brandhaarden? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000. Verdacht gedrag? Bel 1-1-2 Ziet u iets verdachts in de buurt of rondom voertuigen? Aarzel dan niet en bel direct 1-1-2. Kunt u bijvoorbeeld de verdachten omschrijven of hun vluchtrichting, dan komt de politie direct in actie. Maak als het kan een film of foto met uw mobiele telefoon.