Verkeersruzie eindigt tegen gevel | Regio15.nl

Verkeersruzie eindigt tegen gevel

IMG 1419  1 t-IMG 1419Delfgauw - Een aanrijding op de A12 t.h.v. Zoetermeer heeft vanmiddag geleid tot een verkeersruzie tussen de twee partijen.

Een vrachtwagen en een personenauto raakten elkaar. Maar in plaats van te stoppen om de benodigde papieren in te vullen, ging de bestuurder van de personenauto er vandoor. De vrachtwagenchauffeur liet dat niet op zich zitten en zette (ondanks de grootte van zijn auto) de achtervolging in over de N470.

De twee kemphanen zetten de achtervolging ook op de lokale wegen voort. Uiteindelijk kwam het geheel tot stilstand tegen de gevel van een woning op de Spiegelmakerstraat. Beide voertuigen en het huis liepen daarbij forse schade op. De politie maakte korte metten met de ruzie en hield beide bestuurders aan. Vermoedelijk zal beide heethoofdjes o.a. 'artikel 5' ten laste worden gelegd. De bestuurder van de personenauto had bovendien te diep in het glaasje gekeken en blies na controle op het bureau 455 ugl.

Op verzoek van de verkeerspolitie heeft de VOA onderzoek gedaan naar het ongeval. De personenauto is afgesleept door een berger, de gevel is onderzocht en gestut door een aannemersbedrijf.

Video: Dejan Jeremic

 

Foto's: Dejan Jeremic en Jonathan de Bruin

w-IMG 1419

w-Auto tegen huis Delfgauw-4

w-Auto tegen huis Delfgauw-5

w-IMG 1423

w-Auto tegen huis Delfgauw-13

w-IMG 1427

w-IMG 1433

w-Auto tegen huis Delfgauw-6