Ramkraak bij juwelier Lucardi | Regio15.nl

Ramkraak bij juwelier Lucardi

Rijswijk - Vannacht heeft er een ramkraak plaatsgevonden bij juwelier Lucardi aan de Prins Johan Friso Promenade in winkelcentrum In de Bogaard.


De ramkraak vond omstreeks half drie plaats. De winkel ligt midden in het winkelcentrum. Het rolluik voor de zaak raakte zwaar beschadigd door de klap. Vermoedelijk hebben de daders een voertuig gebruikt om het pand binnen te komen. Wat er precies is buitgemaakt is nog niet bekend.

Na de ramkraak zijn de daders met hun voertuig gevlucht. Even later werd in de Haagse wijk Moerwijk een brandende auto aangetroffen. De brandweer heeft de brand geblust en de auto is voor onderzoek meegenomen naar politiebureau Zichtenburg. Daar zal worden onderzocht of dit voertuig is gebruikt bij de ramkraak.

Forensische Opsporing heeft bij de juwelierszaak technisch onderzoek verricht. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

Bent u getuige geweest van de ramkraak, heeft u omstreeks bovengenoemd tijdstip een voertuig met schade zien rijden in de omgeving van winkelcentrum in de Bogaard, heeft u gezien wie de auto heeft geparkeerd op de Twickelstraat te 's Gravenhage of heeft ie andere informatie die ons kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact met de politie Rijswijk op telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Video: Ferrie van der Geer


Foto's: Rene Hendriks

w PEEN4373

w PEEN4382

w PEEN4384

w PEEN4388

w PEEN4390

w PEEN4395

w PEEN4398