Glazenwasser gewond na val met hoogwerker | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Glazenwasser gewond na val met hoogwerker

Den Haag - Een glazenwasser is woensdagmiddag gewond geraakt op de Veendendaalkade nadat hij uit zijn bakje werd gelanceerd.


De man reed zijn hoogwerker in ingeklapte toestand over de Veenendaalkade nabij de Leyweg. Tijdens zijn rit kwam hij ter hoogte van het op een na laatste portiek een 'verspringing' van het trottoir tegen, waardoor de hoogwerker scheef kwam te staan.

Het is niet bekend of de bestuurder dit heeft opgemerkt, maar omdat hij scheef stond raakte het voertuig uit balans en viel om. De glazenwasser had geen tijd om op tijd uit het mandje te geraken en is door de val tegen een geparkeerde auto gekomen.

De ambulancedienst is met spoed ter plaatse gekomen om de glazenwasse te verzorgen. Lifeliner 2, de opgeroepen traumahelikopter uit Rotterdam, is halverwege de vlucht afbesteld en retour Rotterdam/The Hague Airport gevlogen.

Het slachtoffer is na eerste verzorging naar het ziekenhuis vervoerd. De politie en de inspectie SZW (voormalige arbodienst) doen onderzoek naar het ongeval. Ook zal gelekte olie moeten worden opgeruimd.

Video en foto's: Dejan Jeremic

uwRIyk.JPG

xXWJCf.JPG

mL55wu.JPG

rqMipJ.JPG

LlxUFc.JPG

6TzhK0.JPG

VtYwRh.JPG