Veel schade bij binnenbrand Abraham Bloemaertstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Veel schade bij binnenbrand Abraham Bloemaertstraat

20111119-Bloemaert t-SanBar_AbrBloemaert_IMG_3705Den Haag - Een brand in een woning aan de Abraham Bloemaertstraat in de Schilderswijk heeft voor veel schade in de woning gezorgd.De brand brak omstreeks 18.50 uur uit in een portiekwoning op de 3e etage en ging gepaard met de nodige rookontwikkeling. Brandweereenheden van de kazernes Den Haag-Centrum en Den Haag-Laak zijn ter plaatse gegaan en hadden de brand snel onder controle.

Het is niet duidelijk wat de oorzaak van de brand was. Agenten van het Parate Peloton hebben in verband met de brand en de rookontwikkeling een aantal woningen in het portiek ontruimd. De bewoners van deze woningen konden, nadat de woningen door de brandweer waren gecontroleerd, even later weer hun woning betrekken.

Een bewoonster van de getroffen woning is in de ambulance behandeld, omdat zij rook had geïnhaleerd. Zij hoefde echter niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De bewoners van de getroffen woning zullen vanwege de schade de nacht elders moeten doorbrengen.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper

w-SanBar_AbrBloemaert_IMG_1212

w-SanBar_AbrBloemaert_IMG_1214

w-SanBar_AbrBloemaert_IMG_1218

w-SanBar_AbrBloemaert_IMG_3705

w-SanBar_AbrBloemaert_IMG_1220

w-SanBar_AbrBloemaert_IMG_1223