Vuurwerk door brievenbus gegooid | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Vuurwerk door brievenbus gegooid

20111227-groente-vuurwerkt-vuurwerkbom vuurwerkbom4Den Haag - Vanavond omstreeks 22.00 uur werd er vuurwerk door de brievenbus van een woning aan de Groenteweg gegooid.De 46-jarige bewoonster en haar 10-jarige dochter waren op het moment dat het vuurwerk door de brievenbus werd gegooid in de woning aanwezig. De vrouw vluchtte met haar kind naar de tuin van de woning en belde de politie.

Agenten constateerden dat er vermoedelijk vuurwerk door de brievenbus in de hal was gegooid. Dit vermoeden werd bevestigd na onderzoek door forensisch experts.

De agenten deden een buurtonderzoek; veel omwonenden hadden de enorme klap gehoord. De recherche van bureau De Heemstraat onderzoekt de zaak en komt graag in contact met mensen die dinsdagavond omstreeks 22.00 uur iets gezien hebben in de omgeving van de Groenteweg dat met dit incident te maken kan hebben.

Heeft u informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? Neem dan contact op met de recherche, via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. op 0800-7000.

Foto's: Ferrie van der Geer en Sander Paardekooper

w-vuurwerkbom vuurwerkbom4

w-vuurwerkbom vuurwerkbom3

w-vuurwerkbom vuurwerkbom2

w-SanBar Groenteweg IMG 2182

w-SanBar Groenteweg IMG 2185

w-SanBar Groenteweg IMG 2187