Politie zoekt getuigen garagebrand | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Politie zoekt getuigen garagebrand

img_0510-thumbDe politie is op zoek naar getuigen van de tot op heden mysterieuze brand in de garagebox in Leidschendam-Voorburg. Brandweermannen vonden het stoffelijk overschot van de man, nadat zij zondagochtend 28 december om 04.30 uur een brand in een garagebox aan de Burgemeester Keijzerlaan hadden geblust.Uit onderzoek is gebleken dat de man niet aan de Burgemeester Keijzerlaan woonachtig was en geen aanwijsbare relatie had met betrekking tot het gebruik van de garagebox. In de garagebox stond een oude personenauto (Opel Manta) die in eigendom was van een 42-jarige Voorburger.

Maandagmiddag is er een gerechtelijke sectie op het stoffelijk overschot verricht. De uitslag van deze sectie is tot op heden nog niet bekend.

De politie onderzoekt de toedracht van de brand en de aanwezigheid van de 20-jarige Hagenaar en is op zoek naar personen die informatie hebben over het gebruik van de garagebox. De box was naast de ingang van de flat gelegen (flatnummers 83-101) en het is niet ondenkbaar is dat bezoekers of bewoners van de flat met enige regelmaat mensen in de garagebox hebben zien werken aan auto’s.

Heeft u andere informatie die voor de politie van belang kan zijn? Bel met de politie in Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel met 0800-7000.