Flinke brand in woning Gravin Juliana van Stolberglaan | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Flinke brand in woning Gravin Juliana van Stolberglaan

Leidschendam - Een brand heeft vanmiddag veel schade aangericht in een flatwoning aan de Gravin Juliana van Stolberglaan.


Rond half drie kwam er vanaf de flat aan de Frederiklaan een melding binnen bij de brandweer dat er brand was in de woning. De brandweer rukte hierop met meerdere voertuigen uit naar het brandadres.

Ter plaatse troffen de brandweerlieden flinke rookontwikkeling aan, afkomstig van een woning op de eerste woonlaag. Waarschijnlijk heeft de bewoonster iets in de keuken op het vuur laten staan, toen ze de woning verliet. Op het moment van de brand was er niemand thuis.

De tankautospuit van kazerne Leidschendam-Voorburg heeft de brand kunnen blussen; het 'nader bericht' van de brandweer luidde 'kleine brand'. De woning heeft door de brand veel schade opgelopen en is vermoedelijk (tijdelijk) onbewoonbaar.

Omringende woningen zijn door de brandweer onderzocht op de aanwezigheid van koolmonoxide. Een bewoonster van één van deze woningen is in de beginfase van de brand tijdelijk door politiemensen uit haar woning gehaald.

Video: Rene Hendriks


Foto's: Lucien de Vries en Rene Hendriks

w IMG 1594

7WQz5t.jpg

g24Ft2.jpg

WvoVYe.JPG

w IMG 1586

w IMG 1579

JwEtzG.JPG

n4LpPd.JPG

BQp7rM.JPG

FnmZPQ.JPG

9ONmto.JPG

VKcnPx.JPG

ew2Fp2.JPG

w IMG 1567