Brandweer al druk met branden in de regio | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Brandweer al druk met branden in de regio

Regio - De brandweer heeft het zaterdagavond en in de nacht van zaterdag op zondag druk gehad met diverse branden.


Zaterdagavond werd bekend dat de gemeente Den Haag de opbouw van de brandstapel in Duindorp heeft gestopt. De brandstapel heeft de maximale omvang bereikt (10.000 kuub). In de omgeving van Duindorp had de brandweer het druk met diverse kleine buitenbranden. 

Er werd onder andere een bouwkeet in de brand gestoken aan de Tesselsestraat. De bouwkeet is volledig uitgebrand. Ook zijn in Mariahoeve aan de Roggekamp twee tweewielers door (vermoedelijk) toedoen van vuurwerk volledig uitgebrand. Als gevolg van de forse rookontwikkeling werden acht bovengelegen woningen ontruimd

De brandweer werd ook gestuurd naar diverse autobranden. Op een parkeerplaats aan de Tweemolentjeskade in Delft stond een busje in brand.

Foto's: Daan van den Ende

OKnmWG.JPG

7DZJUO.JPG

Egjeia.JPG

caBvsd.JPG

CBzD84.JPG

PTMP9l.JPG

Y7MEO9.JPG

szLHMZ.JPG

jl2brZ.JPG

Op het Kleine Loo stond ook een geparkeerde auto in de brand. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was, kon niet voorkomen worden dat de auto volledig werd verwoest.

Foto's: Olav Spa

fzKD0S.JPG

RBiCz8.JPG

6TDXKP.JPG

0bNrVT.JPG

Rc2EaC.JPG

De brandweer werd naar diverse buitenbrandjes gestuurd. Op de Fonteynenburghlaan in Voorburg werd een PMD container in brand gestoken.

Foto's: Daan van den Ende

NhArob.JPG

9jJx8Q.JPG

Ftqcol.JPG

xvydPo.JPG

Op de Erasmusweg in Den Haag werd een geparkeerde auto in brand gestoken. De auto brandde volledig uit. Twee andere auto's liepen ook schade op.

Foto's: Daan van den Ende en Nick vd Toorn

Qtbrt6.JPG

mN4iSX.JPG

qvA8WR.JPG

ck15ns.JPG

jCPGFL.JPG

H3ZR9x.JPG

LJcDBN.JPG

qXLV6J.JPG