Diverse brandstichtingen in Den Haag in korte tijd | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Diverse brandstichtingen in Den Haag in korte tijd

Den Haag - De brandweer heeft donderdagavond in korte tijd enkele branden moeten blussen die vermoedelijk zijn aangestoken.


Rond tien over half elf werd de eerste brand gemeld in de Seinpoststraat, waar vermoedelijk brand was gesticht in een geparkeerde bedrijfswagen met afval.

De tankautospuit van kazerne Scheveningen werd hier op afgestuurd.

De brandweer kon voorkomen dat het voertuig uitbrandde, maar het voertuig liep wel schade op.

Let op: de tekst gaat na de foto's verder.

Foto's: Jonathan de Groot en Gabi Gonzalez

nNa5fl.JPG

DGAT8f.JPG

0U3AON.JPG

ZATvOC.JPG

LhANU9.JPG

Niet veel later werd de tankautospuit van kazerne Archipel gestuurd naar de Lange Beestenmarkt voor een melding voertuigbrand. Aldaar bleek een brommer in lichterlaaie te staan tegen de muur van een woning.

De brandweer heeft de brand geblust, maar de brommer ging verloren. Er zijn door de brandweer metingen verricht in de woning, omdat de rook een woning in was getrokken.

Let op: de tekst gaat na de foto's verder.

xkhjIj.JPG

DIwVpI.JPG

S7Oye0.JPG

1Exkv6.JPG

OxsVJ6.JPG

0mBBt3.JPG

Terwijl de brandweer nog bezig was op de Lange Beestenmarkt, kwam de melding binnen dat op het Teniersplantsoen een bouwwerk in brand stond. De brandweer ging daar met een aantal voertuigen op af.

Ter plaatse bleek dat er aan de buitenzijde van een speelgoedcontainer brand was gesticht. De brandweer kon de schade beperkt houden.

Gezien de afstand tot het vorige brandadres kan niet worden uitgesloten dat hier dezelfde brandstichters aan het werk zijn geweest.

37cRMh.JPG

RSUDxk.JPG

DAF1lW.JPG

309yp1.JPG