Voertuigbranden Haaglanden Oudejaarsdag | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Voertuigbranden Haaglanden Oudejaarsdag

Haaglanden - In dit item wordt berichtgeving geplaatst over voertuigbranden op Oudejaarsdag.


Nootdorp - Op de Platanendreef werd rond half twee vannacht een voertuigbrand gemeld. De tankautospuit van kazerne Leidschenveen werd hiervoor gealarmeerd. De brandweerlieden hebben de brand geblust. De auto is volledig uitgebrand; een ernaast geparkeerde auto liep ook schade op. (Foto's: Sebastiaan Barel en Marcel)

0Kyydl.JPG

ueHHxm.JPG

1Mc2Mw.JPG

G9kGOC.jpg

gj8Dy2.JPG

Den Haag/Leidschenveen- Bij de meldkamer van de brandweer kwam omstreeks kwart over drie een melding van een voertuigbrand binnen op de Kampioensingel. Hierop spoedde bemanning van de tankautospuit Leidschenveen zich ter plaatse. Aldaar bleek er brand te woeden in twee geparkeerde personenauto's. Ondanks een bluspoging van een bewoner (wat later werd overgenomen door de brandweer), zijn beide voertuigen volledig verwoest. (Foto's: Sebastiaan Barel, Marcel en Martin van Oostveen video: Sebastiaan Barel)

O63qeI.jpg

OJs2Ok.jpg

WkwGdY.JPG

2oq73V.JPG

Den Haag - Ook aan de Nunspeetlaan zijn in de vroege uurtjes van Oudejaarsdag twee geparkeerde personenauto's volledig uitgebrand. Tevens raakten twee andere voertuigen door de brand zwaar beschadigd. De politie sluit brandstichting niet uit. (Foto's: Nik van der Heide)

sL6J2m.jpg

lQwnD5.jpg

iZghHt.jpg

uMTjjX.jpg

kdbNf0.jpg

Den Haag - Donderdagavond omstreeks kwart over zes is een electrische Felyx huurscooter in brand gestoken op de Anthony Fokkersingel. De scooter stond volledig in brand en kan als verloren worden beschouwd. De brandweer heeft de scooter geblust en in de berm aan de overzijde neergezet. (Video en foto's: Sander Paardekooper)

r8S6Qp.JPG

ylhf5M.JPG

V9X0W7.JPG

7wQdQu.JPG

wXXEji.JPG

Den Haag - Auto opgeblazen met zwaar vuurwerk in de Jan Wapstraat. Allemaal onderdelen waren losgekomen. Een omwoner heeft met een tuinslang de brand geprobeerd te blussen. De brandweer kwam ter plaatse en heeft verder geblust. (Foto's en video: Kim Brand en Daan van den Ende)

3uFOgJ.jpg

VJWDLE.JPG

5ePJDs.JPG

Wqea73.JPG

pSUccb.JPG

7kN3KC.JPG

Den Haag - Grimmige sfeer tijdens/na melding voertuigbrand op het Heeswijkplein. De brandweer moest op 'sein veilig' wachten voordat zij konden blussen. De ME heeft de straat schoongeveegd waarna de brandweer kon blussen. (Foto's: Danny Botman en Sander Paardekooper)

d7q5d7.JPG

9TgMY3.JPG

ZUBNIn.JPG

IakE8u.JPG

hKpsnu.JPG

5NRU0P.JPG

FUMi3k.JPG

XxdqhA.JPG

Den Haag - Op de Toon Dupuisstraat is een auto in brand gestoken. De brandweer heeft de brand geblust. De auto is zwaar beschadigd geraakt.

e74lpt.jpg

VyS4dK.jpg

Den Haag - Op De Dreef heeft een geparkeerd busje in de brand gestaan. De brandweer was er snel bij en kon de brand snel blussen. Ondanks de snelle inzet is de bestelbus erg beschadigd. (Foto's: Dean de Bood)

PY1sA2.jpg

v3rJjR.jpg

p7GlFf.jpg

HJjNfP.jpg

Wassenaar - Bij de Haven is een beginnende brand geweest op een plezierboot. Door de snelle inzet van de brandweer kon de schade beperkt blijven. (Foto's: Koen Jongen)

PY1sA2.jpg

v3rJjR.jpg

p7GlFf.jpg

HJjNfP.jpg

Den Haag - Scooter in brand op de Fruitweg. Brandweer heeft de brand snel geblust. Brandstichting wordt niet uitgesloten. (Foto's: Daan van den Ende)

y6sZOS.JPG

M1c2XA.JPG

2vBkkS.JPG

Wateringen - Aan de Herenstraat ter hoogte van de kerk is door vier personen een bestelbusje in brand gestoken. Getuigen hebben de jongeren zien wegrennen nadat men de auto in brand had gestoken. (Video en foto's: Tim de Kleijn)

yEKqex.JPG

5HdwF8.JPG

yL6fdb.JPG

Den Haag - Op het Paul Krugerplein heeft een scooter in brand gestaan. De scooter is volledig uitgebrand. Brandstichting wordt niet uitgesloten. (Foto's: Daan van den Ende)

t6NSax.JPG

qNKVVQ.JPG

qnwhIY.JPG

7LUxmm.JPG

Den Haag - In de Zusterstraat stond deze geparkeerde auto volledig in brand. De brandweer heeft geblust, maar de auto is uitgebrand. (Foto's: Dean de Bood)

gKPA4Y.jpg

tiToQf.jpg

7MFqTt.jpg

vWz7Zu.jpg

Den Haag - Rond kwart voor twaalf vannacht heeft er op de Pachtersdreef een auto in de brand gestaan. Brandstichting wordt ook hier niet uitgesloten. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Bob van Keulen)

sxX39L.JPG

kkx9a0.JPG

Lle9uU.JPG

iXxfnD.JPG

4e9ZLH.JPG

cEV4Gm.JPG