Voertuigbranden Haaglanden Nieuwjaarsdag | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Voertuigbranden Haaglanden Nieuwjaarsdag

Haaglanden - In dit item wordt berichtgeving geplaatst over voertuigbranden op Nieuwjaarsdag.


Den Haag - Iets na middernacht stond op de Erasmusweg een geparkeerde auto in brand. De brandweer heeft de brand geblust. Ook hier is de auto total loss. (Foto's: Dean de Bood)

O6nyqC.jpg

QSWAhe.jpg

5wv9nH.jpg

Den Haag - Op de Trekweg is een auto volledig uitgebrand. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig volledig in brand. De brandweer heeft de brand geblust maar van het voertuig is niet veel meer over. (Video en foto's: Sander Paardekooper en Danny Botman)

sxX39L.JPG

kkx9a0.JPG

Lle9uU.JPG

iXxfnD.JPG

4e9ZLH.JPG

cEV4Gm.JPG

Rijswijk - Op de Steenvoordelaan heeft een scooter in brand gestaan. De scooter is volledig uitgebrand. (Foto's: Dean de Bood en Calvin de Kleijn)

SydIVl.jpg

DQlRMJ.jpg

ZCcr1Z.jpg

bsq6Xv.jpg

Rijswijk - Op de Prinses Marijkesingel is een geparkeerde bestelbus in brand gestoken. De voorkant van de bestelbus stond volledig in brand De brandweer heeft de brand geblust. (Video en foto's: Sander Paardekooper en Danny Botman)

Qwf1iJ.JPG

J86exJ.JPG

KjBqy1.JPG

Ol0PAr.JPG

4kHN3V.JPG

zVkHrf.JPG

fRzlrR.JPG

Den Haag - In de Twickelstraat viel ook een geparkeerde auto ten prooi aan de vlammen. Ook hier zal de oorzaak vrijwel zeker brandstichting zijn. (Foto's: Daan van den Ende, Dean de Bood en Martin van Oostveen)

mFA1zL.jpg

YVZiQZ.JPG

XJ8l0k.jpg

ClM2nJ.JPG

gaqpW0.JPG

Den Haag - In de Herman Costerstraat moest ook een autobezitter met lede ogen toezien hoe zijn bezit in brand was gestoken. De brandweerlieden van kazerne Centrum hebben de brand geblust. (Foto's: Sebastiaan Barel)

t5MSdi.JPG

SMu7bL.JPG

VwzE99.JPG

Den Haag - In de Loosdrechtsestraat stond een scooter in brand. De brand is vakkundig geblust door de brandweer. (Foto's: Sebastiaan Barel)

2nP9Hd.JPG

5Fk3Wd.JPG

ZxXZJa.JPG

XlSFSF.JPG

Den Haag - Op de Hildo Kroplaan is een taxibusje van de firma Noot in brand gestoken. Het voertuig stond bij aankomst van de brandweer al volledig in brand. Brandweer heeft de brand geblust. (Video en Foto's: Herman van der Woude, Martin van Oostveen en Sebastiaan Barel)

IFvBM4.JPG

SitReT.JPG

RtuDcW.jpg

ZAsuk4.JPG

vcBxNv.jpg

nXLV0q.JPG

4AoP3B.JPG

Den Haag - Auto volledig in brand Pachtersdreef. Brandweer heeft de brand geblust. Brandstichting wordt ook hier niet uitgesloten. (Foto's: Bob van Keulen) 

wJNQ6t.JPG

nMcqww.JPG

Suu0vd.JPG

GPPzQt.JPG

Den Haag - Op de Van der Veldestraat is een geparkeerd voertuig in brand gevlogen. Brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand geblust. Brandstichting wordt niet uitgesloten. (Foto's: Gabi Gonzalez)

W6u2gD.JPG

ryHxBv.JPG

DfiWnR.JPG

FQ3Jrc.JPG

Den Haag - Op de Swanenburgstraat is een uitgebrand wrak aangestroffen. De brandweer is nog ter plaatse geweest om de laatst vlammen te blussen. Van het voertuig is niets meer over. (Foto's: Gabi Gonzalez)

bDKd1q.JPG

Qh7VmB.JPG

0zScbv.JPG

6PIpze.JPG

Den Haag - In de Moreelsestraat stond een geparkeerd voertuig in lichterlaaie. Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig volledig in de brand. Brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Sander Paardekooper en Danny Botman)

FJWqGR.JPG

iYo7rL.JPG

s1bcCJ.JPG

3YXHrh.JPG

un2Rnp.JPG

CMYeXd.JPG

Den Haag - In de Tak van Poortvlietstraat hebben vandalen een scooter in brand gestoken. Bij aankomst van de brandweer stond de tweewieler volledig in brand. De brandweer heeft het voertuig geblust, als is er weinig meer van over. (Foto's: Gabi Gonzalez)

3vITPo.JPG

PJEqqF.JPG

4F4wJC.JPG

kE5cLi.JPG

WzEJQ1.JPG

Den Haag - Aan de Soestdijksekade heeft een bootje in brand gestaan. Het ging om een klein plezier bootje. De brandweer heeft bootje geblust. Het bootje zal later uit het water worden gehaald. (Foto's: Tim de Kleijn)

LzZbAr.JPG

HkUxLb.JPG

z87d5Y.JPG

jKGMg8.JPG

Den Haag - Op de IJzerwef werd een berger besteld voor een eerder uitgebrande bestelbus. Toen de berger op de locatie was, werd er een nieuw brandend voertuig aangestroffen. Hierop werd de brandweer wéér gealarmeerd. Ter plaats werd de brand geblust. Op de locatie werden ten tijden van het incident meerdere personen staande gehouden voor het vaststellen van hun indentiteit. Na het controleren van de NAW gegevens zijn de personen heengezonden. Er is niemand aangehouden.(Foto's: Sebastiaan Barel)

oSJx5y.JPG

KUlyb9.JPG

NBBe5Y.jpg

b9nu13.jpg

jqwyWd.jpg

sYJaVt.jpg

Den Haag - Auto in brand op de Schoeplaan. Ook hier stond het voertuig volledig in de vlammen. Het lijkt erop alsof er in het voertuig een ontploffing heeft plaatsgevonden. De brandweer heeft de brand geblust, maar van het voertuig is weinig tot niets meer over. (Video en foto's: Rene Hendriks)

OUbiC6.JPG

tS6wun.JPG

eDwLFz.JPG

sbCvtD.JPG

Ke8qI9.JPG

27Dm4T.JPG

Sx7Xny.JPG

Den Haag - Een geparkeerde auto brandde even voor vier uur uit op de Laakkade. De brandweer heeft de brand geblust, maar ook deze auto kan als verloren worden beschouwd. (Foto's: Sander Paardekooper en Danny Botman)

BFbCJ2.JPG

wUZiwe.JPG

xVaOtS.JPG

gi7XqC.JPG

Qoztmq.JPG

6DfoVr.JPG

ezakBg.JPG

Den Haag - Op de kruising Leyweg/Steenwijklaan is een scooter in brand gestoken, ondanks snelle inzet van de brandweer was er niets meer van de scooter te redden. (Foto's: Gabi Gonzalez)

pQnp7D.JPG

vcPcW6.JPG

Bno2mc.JPG

Den Haag - Even voor vijf uur heeft op de kruising Leyweg / Melis Stokelaan een forse brand gewoed tegen de gevel van een apotheek. Vier huurscooters stonden tegen de gevel van de apotheek in brand.
De bemanningen van twee tankautospuiten hebben gezamenlijk het vuur bestreden en het pand controleerd op enige vorm van doorslag. Na controle is de zaak overgedragen aan de eigenaar. Het pand heeft fors schade opgelopen. (Foto's: Dean de Bood en Marcel)

CYrdPr.JPG

MXs6Gy.JPG

GxKYHU.JPG

9MROLv.JPG

9hEzp9.JPG

DsVwkt.JPG

pBLcV2.JPG

8lI2Sm.JPG

p4MSPP.jpg

8DhC2k.jpg

IaVXuu.JPG

Den Haag - Even voor half zes stond er nog een auto in brand op de Assumburgweg. De brand was snel geblust, maar het interieur heeft forse schade opgelopen. (Foto's: Dean de Bood en Calvin de Kleijn)

3RZpN9.jpg

NVlMjb.jpg

aZe5Ox.jpg

9FTQkc.jpg

JceI1q.jpg

4clZvG.jpg

Den Haag- Even na half elf in de avond werd de brandweer van kazerne Laak naar de Parallelweg gestuurd vanwege een voertuigbrand. Ter plaatse was brand ontstaan in een geparkeerde auto. De brandweer had het vuur snel onder controle. Brandstichting wordt niet uitgesloten. (Foto's: Nick v/d Toorn)

lN51oP.JPG

obZeSu.JPG

Rzw0k9.JPG

Den Haag - Ook op de Oeverwallaan stond een geparkeerde auto in brand. Bij aankomst van de brandweer en politie stond het voertuig geheel in brand. De brandweer had na enige tijd het vuur onder controle. De politie gaat uit van brandstichting. ( Foto's : Nick vd Toorn en Jim Scheffers)

NOn97r.jpg

RWruq7.jpg

Th4QHs.jpg

roBoCN.jpg

fYRCQi.jpg

cAeBKG.jpg

8p3l7l.jpg

f7SIjd.jpg

d6ZbDP.jpg

zEdymF.jpg

Ay3kZP.jpg

uaKdNx.jpg

C7JuNI.jpg