Veel schade bij brand in pand van Thuisbezorgd | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Veel schade bij brand in pand van Thuisbezorgd

Den Haag - Een brand in een pand van bezorgservice Thuisbezorgd in de Piet Heinstraat heeft vanmorgen veel schade veroorzaakt.


Het betreft een stalling van onder andere fietsen en tassen van maaltijdbezorgers voor horecagelegenheden die niet over eigen maaltijdbezorgers beschikken.

De brand werd rond kwart voor negen ontdekt en hierop zijn brandweervoertuigen van kazernes Archipel en Centrum gealarmeerd.

Bij aankomst van de brandweer kwam er veel rook uit het pand. Uit voorzorg zijn de woningen boven het pand ontruimd. De bewoners daarvan zijn tijdelijk opgevangen in een nabijgelegen supermarkt.

Bij de brandbestrijding en ontruiming is de bemanning van beide tankautospuiten ingezet; de brandweer heeft daarom opgeschaald naar 'middelbrand'.

De brand is vermoedelijk ontstaan in de accu van een bezorgfiets. De brand is daarna overgeslagen naar meerdere accu's van andere fietsen. De brandweer heeft uit voorzorg van alle aanwezige fietsen de accu's moeten loskoppelen.

De restaurants die afhankelijk zijn van deze bezorgservice zijn door dit alles ernstig gedupeerd. Om niet te spreken over de hoogte van de schade door de brand zelf.

Video en foto's: Storm Junier en Sander Paardekooper

AOXlk5.jpg

nE1tvk.JPG

UcxD5P.JPG

EYBf7G.JPG

bYldtA.JPG

Hq0asl.JPG

UpQbYT.JPG

Cfnk3Q.JPG

4AKbit.JPG

mLEFHs.JPG

lh2qNA.JPG

iO6Jjl.JPG

GfWfOk.JPG