Hondje vastgebonden achtergelaten in park Julialaantje in Rijswijk | Regio15.nl

Hondje vastgebonden achtergelaten in park Julialaantje in Rijswijk

Rijswijk - Een hondje is donderdagavond vastgebonden aan een lantaarnpaal en achtergelaten in het park aan het Julialaantje.


Het hondje werd donderdagavond omstreeks negen uur gevonden. De politie kwam met een aantal eenheden ter plaatse en heeft de dierenambulance gealarmeerd.

Een medewerker van de dierenambulance heeft het hondje gevangen met behulp van een vangstok. Het hondje was erg onrustig, bang en koud. Volgens een medewerker van de dierenambulance had het hondje al enkele uren buiten gestaan. Het hondje is vervolgens in de dierenambulance gelegd en korte tijd later viel zij daar in slaap.

De politie en de dierenambulance doen onderzoek en hopen de eigenaar te achterhalen.

Op onze sociale media kanalen wordt met grote afschuw gereageerd. Veel van onze bezoekers willen het hondje hebben.

De politie komt graag in contact met mensen die weten wie de eigenaar is van het hondje. Denkt u de eigenaar te kennen? Bel dan met de dierenpolitie op het telefoonnummer 0900-8844.

Update 7 januari:

Het teefje bleek niet gechipt en geregistreerd te staan. De eigenaar is nog steeds niet gevonden. Het teefje is overgebracht naar dierentehuis Zoetermeer. In een poging om de dader van deze laffe daad te vinden heeft Hart van Rijswijk op haar Facebook een beloning uitgeloofd van 500 EURO voor de gouden tip.

Foto's en video: Daan van den Ende

Waarschuwing: onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

evnUvs.JPG

au4nA4.JPG

eRJjPS.JPG

YRNqy4.JPG

CTXIP3.JPG

lUZT6t.JPG

YX51YB.JPG

sydnXW.JPG

TxSgA2.JPG

IYrUfJ.jpeg