Boze trucker springt in water en laat voertuig achter | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Boze trucker springt in water en laat voertuig achter

Kwintsheul - Een vrachtwagenchauffeur die door het lint was gegaan, heeft vanmiddag zijn voertuig achtergelaten op de Heulweg.


Agenten kregen maandagmiddag een melding van verontruste autobestuurders dat er een vrachtwagenchauffeur in de Kerkstraat richting Wateringen reed die ruzie aan het zoeken was met medeweggebruikers.

Vlak voor aankomst van de politie heeft de Poolse bestuurder zijn voertuig verlaten, terwijl deze midden op de Heulweg stil stond. De man is eerst in het water van de naastgelegen sloot gesprongen, om er vervolgens weer uit te klimmen en het op een rennen te zetten.

Ter hoogte van sportvereniging KMD, op het Wateringse gedeelte van de Heulweg, is de man door agenten aangetroffen en in afwachting op een ambulance ter plaatse gehouden. Het ambulancepersoneel heeft de man onderzocht en hierna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Een agent is meegereden met de ambulance. 

De eigenaar van het voertuig is met de reservesleutels vanuit Noordwijk naar Kwintsheul gereden om zijn voertuig op te halen.

Het is nog onduidelijk waarom de vrachtwagenchauffeur over de rooie is geraakt; hier zal nader onderzoek naar gedaan worden.

Foto’s: Tim de Kleijn

w TDK 2308

w TDK 2313

w TDK 2316

w TDK 2321