Jongetje valt uit speeltoestel Wassenaar | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Jongetje valt uit speeltoestel Wassenaar

Wassenaar - Een jongen is vanmorgen uit een speeltoestel gevallen in een speeltuintje aan de Buurtweg, waarbij hij gewond is geraakt.


Het speeltuintje bevindt zich op het terrein van De Kievitschool aan de Buurtweg. Het ongeval gebeurde omstreeks half elf. Hoe het jongetje uit het speeltoestel is gevallen is niet bekend. Het incident werd snel opgemerkt en er werd meteen 1-1-2 gebeld.

Zoals het protocol voorschijft bij een val van hoogte werd behalve een ambulance ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd voor dit incident. Zij kwamen ter plaatse met de traumahelikopter 'Lifeliner 2'. Deze is geland op een grasveld aan de Waldeck Pymontlaan.

De MMT-arts heeft het ambulancepersoneel ondersteund in het stabiliseren van het jonge slachtoffer. Ook motoragenten van de Haagse verkeerspolitie zijn met spoed ter plaatse gekomen om een eventuele Verkeers Technische Begeleiding te doen.

Later bleek de toestand van de jongen in zekere zin mee te vallen. Daarom is de motorgebeleiding afgeblazen en is de arts van het MMT niet meegereden naar het ziekenhuis.

Over de leeftijd, de verwondingen en de huidige toestand van het slachtoffertje is niets bekend.

Foto's: Arthur van Wezel

Zxtpuq.jpeg

JDctmv.jpeg

8qXxdG.jpeg

Le3gWK.jpeg

3BMHHc.jpg

FSVnkV.jpeg

qswfok.jpeg

8HTkhX.jpeg