Een te klein gaatje of een te grote vinger? | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Een te klein gaatje of een te grote vinger?

Delft - Vingers die in gaatjes blijven steken, het is de laatste tijd een hot item.


Uiteraard doelen wij hier op de bankjes in de abri's die hebben geleid tot een ware hausse aan kinderen die bevrijd moesten worden nadat zij vast kwamen te zitten. Het een en ander had, zoals u inmiddels wel weet, grote gevolgen; alle bankjes van de abri's in de regio moeten worden vervangen en dat kost tonnen.

Ook 'grotere kinderen' komen er zo nu en dan achter dat zij hun neu.. ehm vinger niet zomaar overal ongestraft in kunnen steken.

Dat ondervond een student aan de TU Delft dinsdagavond tot zijn schrik in het gebouw van de TU Library aan het Prometheusplein. Het was om de een of andere reden nodig zijn vinger in het frame van een stoel te stoppen, maar helaas bleek er weer uit halen een onmogelijke opgave.

Brandweer en ambulancedienst togen naar de TU om de student te bevrijden, maar wat zij ook probeerden: het ging niet lukken. Uiteindelijk is de beste man zelf naar de Eerste Hulp van het het Reinier de Graaf ziekenhuis gegaan, maar ook daar bleek uiteindelijk de hulp van de brandweer nodig om de vinger te bevrijden.

Of alle stoelen in het gebouw van de TU nu moeten worden vervangen is niet bekend...

Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn

JOjuNs.JPG

Xs7jtA.JPG

TaQFg5.JPG

zU9wWO.JPG

jClv3o.JPG

ww4KLv.JPG

ypMPDG.jpeg