Auto botst tegen leidingenkast bij tankstation N211 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Auto botst tegen leidingenkast bij tankstation N211

Wateringen - Op het terrein van tankstation BP aan de Wippolderlaan/N211 is vanavond een auto tegen een kast met leidingen gebotst.


Omstreeks acht uur is de auto door onbekende oorzaak tegen de kast gebotst en heeft deze omver gereden. Hierop is onder andere de brandweer ter plaatse gekomen.

Het was niet meteen duidelijk waarvoor de kast en de leidingen dienden en of er nog spanning op de kast en/of de leidingen stond. Daarom is men heel omzichtig te werk gegaan.

Voordat berger Vreugdenhil de auto van de kast kon wegslepen moest daarom eerst worden vastgesteld of er spanning stond op de leidingen.

Nadat na enige tijd een bedrijfsdeskundige ter plaatse was gekomen, bleek dat het ging om een kast met ontluchtingsleidingen die niet meer in bedrijf was. Omdat de kast en leidingen niet onder spanning bleken te staan, kon de auto worden geborgen.

In eerste instrantie was de gehele afrit afgezet en waren tankstation en hamburgerrestaurant niet bereikbaar. Later is de afzetting verkleind en kon men alsnog tanken en/of het hamburgerrestaurant bezoeken.

Foto's: Tim de Kleyn en Nick van Mourik

1uboab.JPG

ypdOeQ.JPG

UqfJY6.JPG

lscONv.JPG

vBcr6a.JPG

cjtsad.JPG

xQCJOr.JPG

l1ESBv.JPG

CHSTBs.JPG

rsPLT5.JPG