Drukte bij hulpdiensten door storm Ciara (deel 2) | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Drukte bij hulpdiensten door storm Ciara (deel 2)

Haaglanden - In dit item gaan wij verder met de inzetten 's-avonds van de hulpdiensten in verband met de storm 'Ciara'. 


Het andere/eerste item over de (gevolgen van de) storm was gedurende  de dag namelijk nogal uitgebreid en vereiste steeds meer scrolwerk. Vandaar.

Ook vanavond kan het aan de kust nog flink 'spoken' vanwege de storm. Er wordt een buienlijn verwacht waarin de wind een aantal fikse uitschieters zal hebben.

Dit item zal in de loop van de avond steeds worden aangevuld met foto's van stormgerelateerde incidenten c.q. inzetten van hulpdiensten.

De hulpdiensten roepen iedereen op terughoudend te zijn met het bellen naar de meldkamer. Om een ieder daarbij te helpen is deze infographic gemaakt:

S3BDku.jpeg

Den Haag - Door de storm is een pantograaf (stroomafnemer bovenop de tram) defect geraakt op de Koningin Emmakade. Het tramverkeer richting Den Haag CS was hierdoor gestremd. De tram is uiteindelijk weggesleept (Foto's: Donny Kooistra)

JbtOeU.JPG

HRBMpP.JPG

aeRZsa.JPG

W83W2Q.JPG

Wateringen - Op de Dorpskade is een boom over de weg gevallen. De brandweer heeft de boom verwijderd en in stukken gezaagd. (Foto's: Tim de Kleijn)

ebdUgS.JPG

7vODVA.JPG

hB1HZu.JPG

Den Haag - Op de Oostergosingel is de dakrand van een flat losgekomen door de harde wind. De brandweer is ter plaatse om een en ander op te lossen c.q. veilig te stellen. (Foto's: Tim de Kleijn)

V67v1M.jpeg

1nEaHk.JPG

PzLbMe.JPG

Den Haag - In verband met de storm is de Turfmarkt volledig afgesloten. Niemand mag er meer doorheen. Voetgangers moeten omlopen. (Foto's: Donny Kooistra)

Ra3tzP.JPG

XMNapV.JPG

1Y6Afq.JPG

Voorburg - Op het Okerhof is door de harde wind een deel van een dakkapel losgewaaid. Een hoogwerker is ter plaatse geweest en de brandweermannen hebben een en ander verholpen. (Foto's: Olav Spa en Roy Wolters)

GDtVnN.jpeg

BDfypr.JPG

86qezj.JPG

Leidschendam - Op de Schoorlaan is een boom over een paadje gevallen. Brandweermensen hebben de boom verwijderd. (Foto's: Olav Spa en Roy Wolters)

DcurZk.jpeg

e7MKvx.JPG

A9rWhq.JPG