Storm 'Bella' bezorgt brandweer veel werk | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Storm 'Bella' bezorgt brandweer veel werk

Haaglanden - De storm 'Bella' raast over de regio. De brandweer heeft het daardoor extra druk.


Wij hadden al bericht over de boom op de bovenleiding van de tram op de Lange Vijverberg in Den Haag. Maar er waren ook veel andere - kleinere - inzetten van de brandweer in verband met de storm.

Honselersdijk - Bij een bedrijf aan de Nieuweweg kwamen door de harde wind enkele dakdelen los te zitten. Met behulp van een particuliere hoogwerker zijn de losliggende delen verwijderd. (Foto's: Fred van der Ende)

4psMEm.jpg

ZJII1s.jpg

rZIh3J.jpg

aYWDaE.jpg

SxeTyQ.jpg

Wateringen - In de Prins Clausstraat dreigde een boom om te waaien. Dat zou potentieel gevaarlijk kunnen zijn. Vandaar dat besloten is de boom met behulp van spierkracht (die van brandweerlieden) om te trekken. (Foto's: Tim de Kleijn)

bEvPcy.JPG

4m7Vs3.JPG

HSZuXV.JPG

snzcD3.JPG

yWjmuL.JPG

Delft - Bij tankstation 'Vrijenban' langs de A13 lag een gevelplaat los op het dak. Om ongelukken te voorkomen hebben brandweerlieden de gevelplaat van het dak gehaald. Het was gedurende deze inzet even niet mogelijk om te tanken of de shop te bezoeken. (Foto's: Herman van der Woude)

andgeS.JPG

PewZDQ.JPG

ZtYZHA.JPG

D18TBn.JPG

Den Haag - Op het Catharinaland is een boom omgewaaid. Deze kwam op een scooter en een geparkeerde auto terecht, die hierdoor beschadigd raakten. Brandweerlieden hebben de boom in stukken gezaagd. Er vielen gelukkig geen gewonden. (Foto's: Herman van der Woude)

lJo69z.JPG

4vQLGj.JPG

uO2Bag.JPG

wAvDgZ.JPG

SFQXP3.JPG

Rijswijk - Op de Burgemeester Elsenlaan hing het bovenste gedeelte van een lantaarnpaal los naar beneden. Om ongelukken te voorkomen heeft de brandweer vanuit een hoogwerker dit gedeelte verwijderd. (Foto's: Sander en Fleur Paardekooper)

giuvPD.JPG

3yj76f.JPG

GJOpLE.jpg

jRRpZq.JPG

Den Haag - Op het dak van enkele woningen aan de Laan van Nieuw Oosteinde waren door de harde wind een aantal dakpannen los komen te liggen. De brandweer heeft vanmiddag losliggende dakpannen vanuit de hoogwerker verwijderd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

jyHYqe.jpg

VmFmdu.jpg

buY444.jpg

Kjnnlw.jpg

Den Haag - In de Timorstraat is een boom omgewaaid door de storm. Het gevaarte is op een hek gevallen en deels in de tuin van een woning beland. Er vielen gelukkig geen gewonden. (Foto's: Sander en Fleur Paardekooper)

7X67ul.JPG

B0Rqkp.jpg

znSvV6.JPG

5UFJUP.jpg

Den Haag - Op de Zijdelaan is door de harde wind een boom omgewaaid en over de weg gevallen. Brandweermensen van kazerne Leidschendam-Voorburg hebben de boom in stukken gezaagd. (Foto's: Dean de Bood)

yIvZR5.jpg

YC0zUL.jpg

4DHoYN.jpg

0BORlr.jpg

1HFOx3.jpg

yt4z11.jpg