Fiets valt tijdens date in het water | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Fiets valt tijdens date in het water

Den Haag - De gracht aan de Kortenaerkade heeft soms een magische aantrekkingskracht op mensen en dingen.


Alweer heel lang geleden, de politie liep nog rond in wit en blauw, sprong een tv-bekendheid daar in het water tijdens een stapavond, waarop de hulpdiensten massaal moesten uitrukken.

Afgelopen dinsdagavond dacht een man er een romantische date te hebben en zat daar met zijn (wellicht) aanstaande geliefde op een bankje aan het water, toen zijn fiets door onbekende oorzaak besloot verkoeling te zoeken in het water.

De man heeft nog geprobeerd zelf de fiets uit het water te halen, maar helaas.... Ten einde raad heeft hij de brandweer gebeld, maar die kon op dat moment niets voor hem betekenen.

Woensdag stond echter voor de duikers van kazerne Centrum, net als afgelopen maandag op Scheveningen, een duikoefening op het programma en er werd besloten de fiets in het kader van deze oefening alsnog uit het water te halen. 

Zo gezegd, zo gedaan en een dolblije man kon zijn fiets woensdagmiddag in zijn armen sluiten. Of hij dat ook met zijn date heeft mogen doen (en cupido dus raak geschoten heeft) vertelt het verhaal helaas niet...

Foto's: Nikolai Overbeeke

xPCE8U.jpg

l9SjXR.jpg

zfBn5h.jpg

3I53GR.jpg

QWfJwj.jpg

j6eSvf.jpg

EbhKs8.jpg

X0eIO1.jpg