Kleine brand in woning Middenstede

img_0324_thumbVannacht rond half twee werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een binnenbrand in een portiekwoning aan de Middenstede te Den Haag.

Ter plaatse bleek een klein brandje te woeden, die snel onder controle was. De bewoner, die sliep tijdens de brand, is door de brandweer via het balkon uit de woning geholpen. De woning, die vol met rook stond, is door de brandweer met een overdrukventilator rookvrij gemaakt. De bewoner is in afwachting van de ambulande opgevangen in een politievoertuig en later door de ambulandedienst ter plaatse nagekeken en behandeld voor rookinhalatie. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Aan het einde van het incident was er nog wat spanning bij enkele politieagenten. De 1e noodhulpeenheid van de politie stond met zijn voorwielen in het zand geparkeerd vanwege een gedeeltelijk opengebroken straat. De kans bestond dat het voorwielaangedreven voertuig niet zelfstandig uit het zand kon komen en enkele fotografen waren hier speciaal op blijven wachten. Gelukkig kreeg de agent het voertuig redelijk vlot weer op de straatstenen en hoefden zijn collega's niet te helpen duwen Wink

Foto's: Sander Paardekooper

img_0327

img_0331

img_0339

img_0356

img_0368