Auto’s in brand, politie zoekt getuigen

t-deze2De recherche van Bureau Zuiderpark zoekt getuigen van twee autobranden. Onbekenden staken zondagavond 21 februari een personenauto die op de parallelrijbaan van de Erasmusweg geparkeerd stond in brand.

De politie kreeg omstreeks 20.30 uur de melding dat iemand een klap had gehoord en daarna zag hoe een geparkeerde auto in brand stond. Nabij de kruising met de Schoonhetenstraat zagen agenten een auto in brand staan en een tweede auto waar rook uit kwam. De brandweer bluste de brand. De andere auto bleek niet in brand te staan. De brand is vermoedelijk ontstaan doordat een brandend voorwerp naar binnen werd gegooid.

In de nacht van zondag 21 op maandag 22 februari brandden twee auto’s uit die op de Hengelolaan geparkeerd stonden. Omstreeks 02.35 uur kreeg de politie een melding dat op de Hengelolaan twee auto’s in brand stonden. De brand werd vermoedelijk veroorzaakt doordat een brandend voorwerp bij een van auto’s naar binnen werd gegooid, waarna de brand oversloeg naar de tweede auto.

De recherche van Bureau Zuiderpark is op zoek naar getuigen van deze brandstichtingen. Hebt u iets gezien of weet u wie de daders zijn? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Zuiderpark via (0900)8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met (0800)7000.

Foto's: Martin Taal - www.actienieuws.tk

w-deze2

w-dsc_0030