O ja, we zijn nog wat vergeten Naaldwijkseweg | Regio15.nl

O ja, we zijn nog wat vergeten Naaldwijkseweg

's-Gravenzande - Een familie op de Naaldwijkseweg was er op de late uurtjes van de avond niet helemaal meer bij.


Mogelijk om de late trek te stillen waren zij bezig met de magnetron. Of zij de snack vergeten waren of de magnetron 'gewoon' kapot ging vertelt het verhaal niet, maar door die magnetron ontstond in ieder geval brand in de keuken. De rook daarvan verspreidde zich door de woning.

Bij aankomst waren vlammen zichtbaar achter het raam. De brandweer sloeg de ruit van de keuken in om te kunnen blussen.

Een aantal gezinsleden was naar buiten gevlucht, maar herinnerde zich na enige tijd nog dat er toch nog meer mensen binnen waren. De brandweer haalde ze snel naar buiten, maar inmiddels hadden zij natuurlijk al enige tijd rook ingeademd. Er kwamen 3 ambulances ter plaatse om zich om hen te bekommeren. Uiteindelijk wilden de ambulancebemanning 2 mensen meenemen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling, maar dat vonden de bewoners niet noodzakelijk en zij gingen het huis weer binnen. Nadat de politie uitgelegd had dat het toch echt even beter was, stapten ze alsnog in.

De brandweer heeft de brandende delen van de keuken afgeblust en naar buiten gegooid. De rook- en roetschade schade aan de keuken en de rest van het huis is fors. Ook de naaste buren moesten de nacht elders doorbrengen. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoners te helpen met het beperken van de schade.

Foto's: Gabi Gonzalez

oDqEoH.JPG

RjwmQr.JPG

bqQgBG.JPG

5SD9CC.JPG

9zN03E.JPG

5E1vGt.JPG

PlVvg3.JPG

JSZXK3.JPG

1jbSMa.JPG