Auto uitgebrand op de Wippolderlaan | Regio15.nl

Auto uitgebrand op de Wippolderlaan

Den Haag - De inzittenden van een personenauto kregen vanmiddag de schrik van hun leven toen op de Wippolderlaan hun auto opeens in brand vloog.


Vader en zoon reden omstreeks drie uur net op de Wippolderlaan in de richting van de A4, toen zij een klap hoorden, waarna de motor afsloeg. Vrijwel gelijktijdig sloegen de vlammen al onder de motorkap vandaan.

De bestuurder heeft de auto naar de berm laten rollen en heeft de auto samen met zijn passagier verlaten. Tegen de tijd dat de brandweer arriveerde stond de auto vol in brand.

Het blussen werd bemoeilijkt doordat de brandstoftank was opengescheurd. De auto bleek niet meer te redden en nadat de brand was geblust heeft firma Vreugdenhil de auto afgevoerd.

Over de oorzaak is nog niets officieel bekend. Naar eigen zeggen was net de dag ervoor de airconditioning van de auto gerepareerd. Of er een relatie bestaat tussen reparatie en brand is niet bekend.

Vanwege de brand en de bluswerkzaamheden was één rijstrook tijdelijk afgesloten en dat leverde enige overlast van het verkeer op.

Foto's: Nick van der Toorn

7aF4qj.jpeg

WTOe68.jpeg

K92MTy.jpeg

rirOJh.jpeg

4GL56w.jpeg

V4xlUt.jpeg

ANobI8.jpeg

TqybKN.jpeg

LQ0fzw.jpeg

b7DlDK.jpeg