Inbreker zwaargewond na val van kantoorgebouw | Regio15.nl

Inbreker zwaargewond na val van kantoorgebouw

Den Haag - Een inbreker is vannacht zwaargewond geraakt nadat hij een val heeft gemaakt van een kantoorgebouw aan de Waldorpstraat.


De inbreker, een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, bevond zich op het dak van een bedrijvenpand in de Waldorpstraat. Agenten kregen een melding van een mogelijke diefstal en kwamen ter plaatse. Ze wilden de man aanhouden en hierbij werd een politiehond ingezet, die de man heeft gebeten.

Voor zover nu bekend is, vluchtte de man weg en kwam toen ten val, waarbij hij zwaargewond raakte.

Toen duidelijk was dat de situatie zeer ernstig was besloot de meldkamer om behalve twee ambulances ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam te alarmeren. Met een hoogwerker van de brandweer werd ambulance- en MMT-personeel naar boven gebracht.

Het slachtoffer is op de wervelplank gefixeerd en lange tijd behandeld. Nadat het slachtoffer stabiel genoeg was voor vervoer werd deze met dezelfde hoogwerker naar de begane grond verplaatst.

Nadat het slachtoffer in de ambulance was geplaatst is hij direct met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn toestand is kritiek.

De Rijksrecherche heeft de zaak in onderzoek.

Video: Dejan Jeremic

Foto's: Dejan Jeremic

w IMG 0634

w IMG 0639

w IMG 0645

w IMG 0655

w IMG 0666

w IMG 0667

w IMG 0682