Politiebusje crasht tijdens achtervolging in Nootdorp | Regio15.nl

Politiebusje crasht tijdens achtervolging in Nootdorp

Nootdorp - Een politiebusje is maandagmiddag tijdens een achtervolging gecrasht.


Maandagmiddag hebben agenten een achtervolging ingezet naar -volgens omwoners- een scooterrijder. De scooterrijder heeft vermoedelijk het stopteken van de politie genegeerd.

Tijdens de achtervolging is het politiebusje tegen een gevel van een woning aan het Rosarium tot stilstand gekomen. Achter de gevel zat de meterkast. Door de harde klap is er vermoedelijk een leiding geraakt en is er een grote hoeveelheid water vrij gekomen.

De brandweer werd ter plaatse gevraagd om de waterlekkage te stoppen en te helpen bij het wegpompen van het water. Aan de gevel en in de woonkamer van het huis is veel schade ontstaan.

Een politieberger heeft het politiebusje meegenomen.

De gevluchte scooterrijder wist aan de agenten te ontkomen en is vooralsnog niet aangehouden. Waarom de achtervolging werd ingezet is nog niet bekend. 

(Dit item is mede mogelijk gemaakt dankzij een tipgever op de WhatsApp tiplijn 0615151502. Heb jij ons al in je mobiele telefoon staan? Tip ons direct wanneer je ergens veel politie ziet of wanneer de politie een afzetting heeft gemaakt. Alle andere nieuwstips zijn uiteraard ook welkom)

Video en foto's: Nick van Mourik, Ferrie van der Geer en Daan van den Ende

8IufAJ.JPG

Wa itemdankzijtiplijjn

I970Sn.JPG

l9HiRS.JPG

VMT6jb.JPG

sH4uYi.JPG

hpo5bX.JPG

3S6Mvb.JPG

lamTgi.JPG

AfWwKM.JPG

UryVWU.JPG

iddFJI.JPG

NVAL4u.JPG

vFmxiB.JPG

Kta2g2.JPG

0wRSY8.JPG