Zwaargewonde bij steekincident op de Stille Veerkade | Regio15.nl

Zwaargewonde bij steekincident op de Stille Veerkade

Den Haag - Bij een steekpartij op de Stille Veerkade zijn vanmiddag even voor half vijf een 36-jarige man zwaargewond geraakt.


Daarom is behalve een ambulance ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam opgeroepen. Deze is met de traumahelikopter geland op het Spuiplein. Vanwege de toestand van dat slachtoffer is de komst van het MMT zelfs niet eens niet afgewacht, en is hij door de ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Een tweede 38-jarige man die bij de steekpartij was betrokken is gevlucht, en is in de Wagenstraat aangetroffen. Hij is door ambulancepersoneel en het MMT verzorgd.

Omdat deze persoon ook als verdachte van het steekincident wordt aangemerkt, is hij aangehouden en geboeid. Er zijn politiemensen meegereden in de ambulance, die even later met spoed naar het ziekenhuis vertrok. De ambulance werd tijdens de rit begeleid door een politieauto en meerdere politiemotoren.

De Stille Veerkade en Wagenstraat zijn als plaats delict afgezet en forensische opsporing doet onderzoek. Er heeft ook korte tijd een politiehelikopter boven het incident gevlogen, in verband met het onderzoek.

Video: Sander Paardekooper

Video: Fredrick Lewis (Vertrek traumahelikopter vanaf het Spuiplein)

Foto's: Sander Paardekooper en Rene Hendriks
UWmPFC.JPG

VIGV7C.JPG

34Xt75.JPG

Hi3RE3.JPG

166WKk.JPG

kws0qI.JPG

mGB1D9.JPG

w SBF 57956

w SBF 57963

Pl4AxB.JPG

4FHUOa.JPG

JBgFYh.JPG

yh9GCV.JPG

4jJxpN.JPG

xdoRqc.JPG