40-jarige man gewond bij incident met vuurwapen Goeverneurlaan | Regio15.nl

40-jarige man gewond bij incident met vuurwapen Goeverneurlaan

Den Haag - In een woning aan de Goeverneurlaan heeft zondagavond een incident plaatsgevonden waarbij een 40-jarige Rotterdammer gewond raakte. 


Mogelijk gaat het om een schietincident maar dat kan de politie nog niet bevestigen. Agenten in kogelwerende vesten vielen de woning rond middernacht binnen. Een 34-jarige Hagenaar is aangehouden als verdachte. Omdat het slachtoffer mogelijk zelf ook een rol in de zaak heeft gespeeld, is ook hij als verdachte aangemerkt.

Hoe ernstig de verwondingen van de 40-jarige Rotterdammer zijn is niet bekend gemaakt. De verdachten zitten beide nog vast voor verhoor. De Goeverneurlaan was ten tijde van de politieactie afgesloten tussen de De Genestetlaan en het Lorentzplein.

Een medewerker van de afdeling Wapens Munitie en Explosieven (WME) heeft een vuurwapen of een daarop gelijkend voorwerp veilig gesteld. Medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) hebben bij de aangehouden verdachten een test afgenomen om te beoordelen of deze kort gelden hebben geschoten met een vuurwapen.

Video en foto's: Daan van den Ende

RSS7Y7.JPG

eTQK9s.JPG

aUeWRd.JPG

cZJEcA.JPG

Pok9Z4.JPG

fw3pqK.JPG

6mDE0y.JPG

u18TDx.JPG

iRHzj2.JPG

vCySpx.JPG

hrlEm4.JPG

Qkoxfm.JPG

Mlvs9Q.JPG