Medisch Centrum Haaglanden doet mee aan Roparun 2010 | Regio15.nl

Medisch Centrum Haaglanden doet mee aan Roparun 2010

Na vorig jaar op de wachtlijst voor de Roparun te hebben gestaan, kunnen wij als MCH Roparunteam in 2010 gaan deelnemen!


Helpt u ons op weg door een sponsorbijdrage voor Stichting Roparun?

Wat is de Roparun?
De Roparun is een loopevenement van 530 kilometer waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Dit evenement vindt plaats in het pinksterweekeinde. Wij vertrekken op zaterdag vanuit Parijs en komen pinkstermaandag op de Coolsingel in Rotterdam aan.

Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus, in estafettevorm, ieder gemiddeld zo'n 65 kilometer lopen oftewel meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast bestaat elk team fietsers en een grote groep mensen in de ondersteuning, organisatie en sponsoring.

Het MCH
Het MCH is het topklinisch opleidingsziekenhuis van de Haagse regio met twee locaties: streekziekenhuis MCH Antoniushove in Leidschendam en MCH Westeinde

Welke relatie heeft het MCH Roparunteam met MCH?

Alle deelnemers aan de Roparun, dus wij ook als team (allemaal MCH personeelsleden) gaan deze sportieve prestatie aan met als doel om geld op te halen voor mensen met kanker.

Om met MCH-termen te spreken:

  • Klantvriendelijk
    • De Stichting Roparun heeft het MCH al eerder geldbedragen geschonken om extra’s voor patiënten te kunnen betalen. Door mee te doen aan de Roparun kunnen wij onze dank hiervoor uiten.
  • Innovatief
    • Het MCH stimuleert graag nieuwe ontwikkelingen en loopt daar graag in voorop. Als MCH Roparunteam laten wij aan andere ziekenhuizen zien dat wij hier ook op sportief gebied aan werken.
  • Creatief
    • Wij gaan onze creativiteit gebruiken om zoveel mogelijk sponsorgeld binnen te halen voor Stichting Roparun.
  • Kwaliteit
    • Kwaliteit is er genoeg om dit Roparun-avontuur tot een groot succes te maken!

 

Helpt uw bedrijf ons op weg door een sponsorbijdrage voor de Roparun?

Onze vraag is of u de afstand die wij gaan afleggen wil sponsoren.

We horen graag van u of uw bedrijf bijdraagt om dit initiatief tot een succes te maken en MCH ook in sportieve zin, op de kaart te zetten.

Uw vragen en reacties kan u sturen aan: [email protected]

Sponsorbedragen kan u overmaken op:

67.59.70.806 t.n.v. Medisch Centrum Haaglanden

te Den Haag o.v.v. "MCH ROPARUN