Schade door storm in het Westland | Regio15.nl

Schade door storm in het Westland

Westland - Nadat het de hele dag al flink had gewaaid, brak er aan het begin van de avond een hevige bui los boven de regio, gepaard met zeer krachtige rukwinden, veel neerslag en onweer.


Het was een korte maar heige uitbarsting van natuurgeweld, dat hier en daar voor de nodige schade zorgde. Her en der waaiden bomen om en vielen dakpannen van daken. Ook liet hier en daar de dakbedekking los.

Naaldwijk - Op de Anjerlaan waaide een groot stuk dakbedekking los. De brandweer zette hier een hoogwerker en twee tankautospuiten in. Er werd daarom opgeschaald naar 'middel hulpverlening'. Nadat de losse dakbedekking door de brandweer terug op het dak was gelegd, zijn dakdekkers meteen aan de slag gegaan met de reparatie van de dakbedekking. De brandweer kon hierop inrukken. (Foto's: Danny Botman)

w IMG 3204

w IMG 3207

w IMG 3212

w IMG 3214

's-Gravenzande - Op een bouwplaats aan de Boerenlaan waaiden enkele bouwketen om. (Foto's: Fred van der Ende)

w IMG 3758

w IMG 3759

Wateringen - Aan de Middenzwet waaide een boom tegen een woning. brandweerlieden hebben de boom in stukken gezaagd. (Foto's: Tim de Kleyn)

w TDK 3575

w TDK 3584

Kwintsheul - Aan de Berestein viel ook een boom om, midden op straat tegen geparkeerde auto's. (Foto's: Tim de Kleyn)

w TDK 3612

's-Gravenzande - Veel schade op het strand bij 's-Gravenzande waar door de wind een deel van strandtent Beachline kaot waaide. (Foto's: Fred van der Ende)

w DSC 0004

w DSC 0007