Bestuurder uit zinkende auto gered Westvlietweg | Regio15.nl

Bestuurder uit zinkende auto gered Westvlietweg

Den Haag - Een automobilist is vanmiddag met zijn voertuig te water geraakt op de Westvlietweg, ter hoogte van de NS werkplaats.


De bestuurder verloor ter hoogte van de werkplaats van de NS door onbekende oorzaak de macht over het stuur en reed het water in. Er is sprake van 'een wesp in de auto' waardoor  de bestuurder misschien met de wielen in de berm terecht is gekomen.

De man was vermoedelijk door de klap op het water bewusteloos en kon zichzelf niet bevrijden alvorens zijn auto geheel onder water verdween. Een passerende fietser en een vrachtwagenchauffeur zijn te water gegaan en hebben de man uit zijn auto en op de kant geholpen.

Omstanders, medewerkers van de NS lijnwerkplaats en politiepersoneel hebben eerste hulp verleend. Dit is overgenomen door het ambulancepersoneel, waarna de man zonder spoed naar een ziekenhuis is vervoerd.

De redders zijn even meegenomen naar de NS werkplaats, waar ze zich even konden afspoelen en droge NS kleding hebben gekregen.

Brandweerduikers hebben samen met de grote kraan van de brandweer de auto uit het water gehesen. Daarna heeft een berger de auto meegenomen. De Westvlietweg was tijdelijk geheel afgesloten.

Foto's en video: Rene Hendriks

LptV1g.JPG

2FcrM4.JPG

MyYSC1.jpeg

vsadTw.jpeg

o05daQ.jpeg

EMitnt.JPG

aYXkND.JPG

QXiwix.JPG

AlZ6Ok.JPG

BSxXjd.JPG

jmTG9U.JPG

9c35Eb.JPG

mJb5u1.JPG

2V5Tj8.JPG

9c35Eb.JPG

zvnBTE.JPG

NCyjrI.JPG

jhyNUu.JPG

IbywwC.JPG

EXU9Vx.JPG

SJWF2s.JPG

ONShjr.JPG

boIYRP.JPG

XMpsC0.JPG