Auto te water op de Goudenregensingel | Regio15.nl

Auto te water op de Goudenregensingel

Pijnacker - Een vergeten handrem was er vanmiddag waarschijnlijk de oorzaak van dat een auto in het water aan de Goudenregensingel is gerold.


Een beteuterde bestuurster zag vanmiddag met lede ogen aan dat haar Audi niet op dezelfde plek stond als waar zij deze had geparkeerd. Tot haar schrik was de auto namelijk het water in gerold en stond tot zijn portierruiten in het water.

De politie werd erbij gehaald, maar de agenten moesten naar een spoedmelding en hebben de bestuurster gevraagd bij de auto te wachten op de berger. Dat duurde een uur of wat en de vrouw besloot daarom met haar kindje binnen in een schoolgebouw te wachten op de dingen die komen gingen.

Ondertussen had een toevallige voorbijganger de auto in het water zien liggen. Hij wist niet dat de auto er al een tijdje in lag en dat er niemand in de auto aanwezig was. Hij bedacht zich daarom geen moment, is op de auto gesprongen en heeft een ruit ingetikt. Daarbij heeft hij zijn hand geblesseerd.

Hij kwam er toen achter dat er niemand meer in de auto zat. De (opnieuw) gealarmeerde politie heeft zijn hand toen verbonden.

Uiteindelijk heeft het bergingsbedrijf alsnog de auto uit het water getakeld en afgevoerd.

Video: Roy Wolters

Foto's: Jim Scheffers en Roy Wolters

qx05ZO.jpeg

kwATA9.JPG

3vUlrQ.JPG

cooZb4.JPG

Miylt9.JPG

uijiJb.jpeg

rev4J2.jpeg

vqhB9U.JPG

LVfTQs.jpeg

B4HXWp.JPG

nLqdLo.JPG

GPP9Cf.JPG

rFDUqv.JPG

9rFAtj.JPG

FIyj5t.JPG