Auto te water Dorpskade Wateringen | Regio15.nl

Auto te water Dorpskade Wateringen

th-dsc_8726Wateringen - Rond vijf voor half drie vanmiddag heeft er op de Dorpskade in Wateringen een aanrijding plaats gevonden tussen een pick-up wagen en een personenauto.


Door deze aanrijding is de pick-up wagen op zijn kop in het water beland. De bestuurder van pick-up wagen is met behulp van een omstander uit het water gekomen. De gealarmeerde brandweer, die onder andere op weg was met twee waterongevallenwagens, een tankautospuit, een redvoertuig en de grote kraan van kazerne Leidschenveen, heeft de bestuurder hierna opgevangen. Hij heeft aan dit avontuur gelukkig alleen een nat pak overgehouden.De bestuurder van de personen auto kwam met de schrik vrij.

Tijdens het bergen van de pick-up wagen is er een onderdeel van de grote kraan kapot gegaan, waardoor deze niet meer kon hijsen en ook niet meer ingeschoven kon worden. De bemanning van het voertuig heeft ter plaatse de kraan gerepareerd. Echter, door dit alles was de Dorpskade voor langere tijd afgesloten en kon pas even voor half zes weer worden vrijgegeven.

Foto's: Cees en Tim de Kleyn

w-dsc_8711

w-dsc_8722

w-dsc_8730

dsc_8726

w-dsc_8762

w-dsc_8842

w-dsc_8847

w-dsc_8851