Kop-staart aanrijding Landscheidingsweg N14

img_8452_thumbOp de Landscheidingsweg (N14), op de kruising met de Bezuidenhoutseweg in Den Haag, heeft zich vandaag rond half vier uur een kop-staart aanrijding voorgedaan tussen twee voertuigen.

 

De beide voertuigen reden op het rechter voorsoorteervak om af te slaan naar de Bezuidenhoutseweg. Het verkeerslicht sprong op oranje en de bestuurder van het achterste voertuig dacht dat de automobilist voor hem nog door zou rijden. Hij had echter te laat in de gaten dat de automobilist voor hem alsnog remde voor het verkeerslicht en reed tegen hem aan. Hierdoor ontstond flinke schade aan beide voertuigen. Bij één der voertuigen kwam rook onder de motorkap vandaan. Reden waarom naast twee ambulances en een motorambulance tevens de brandweer ter plaatse werd gevraagd. Omstanders hebben in afwachting van de hulpdiensten eerste hulp geboden na de aanrijding. Na aankomst van de brandweer bleek dat voertuig niet in brand te staan en heeft ter plaatse wat hand- en spandiensten verricht.

Eén slachtoffer is ter plaatse in de ambulance onderzocht en een ander slachtoffer is met nog onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse ( VOA ) is ter plaatse gekomen om de aanrijding te onderzoeken.

Foto's: Machiel Janssen, Sander Paardekooper , Ron Pietersen

img_8438

dsc00753

img_6969_sm_c

img_8447

img_6975_sm_c

img_8452

img_8454

dsc00758

img_6971_sm_c