Vrachtwagen op z'n kant op afrit A4 Peulwijk | Regio15.nl

Vrachtwagen op z'n kant op afrit A4 Peulwijk

Den Hoorn - In de bocht van de afrit A4 naar het Esso tankstation 'Peulwijk' is vanmiddag een vrachtwagen op zijn kant terechtgekomen.


Vermoedelijk door een te hoge snelheid en de scherpe bocht, sloeg de combinatie, beladen met dozen met koekjes, even na 13:00 uur in de bocht naar het tankstation om en schoof de berm in.

Hierbij werd onder andere een lantaarnpaal omvergereden. De chauffeur raakte door het ongeval lichtgewond, maar hoefde niet vervoerd te worden. Er is sprake van 'voetgangers op de rijbaan' waarvoor de truck moest uitwijken.

De afrit naar het tankstation is als gevolg van het ongeval afgesloten voor het verkeer. De  VOA is ter plaatse om sporenonderzoek te verrichten.

Daarna zullen zware kranen de combinatie trekker-oplegger weer op de wielen moeten gaan zetten. De bocht naar het tankstation zal daarom de komende uren nog dicht zijn.

Rond half vijf zijn Blansjaar en berger Vreugdenhil met de berging van de vrachtwagen begonnen, maar eerst wordt de lading overgeladen in een ander voertuig.

Foto's en video : Rene Hendriks (berging), Erik van der Zalm, Mark Vrij en Nick van der Toorn

d547Tk.JPG

4ZKFrG.JPG

OwQ415.JPG

yQrUhx.JPG

12dAqK.JPG

V6E0Jj.JPG

xCzjed.JPG

rPsZA0.JPG

Zp7tI4.JPG

sk9jy8.jpeg

b8NlbP.jpeg

blJ5sj.JPG

JQpwj0.JPG

kAZEnU.jpeg

p3me6A.JPG

hYapA6.JPG

w erik1

w erik2

w erik3

w a4a

w a4b

w a4c