Auto op zijn kant na aanrijding oprit A12 | Regio15.nl

Auto op zijn kant na aanrijding oprit A12

Den Haag / Voorburg - Bij een aanrijding tussen drie personenauto's is vanmiddag één van de drie zelfs op z'n zijkant tot stilstand gekomen.


Het ging fout bij de oprit Voorburg van de A12, dus de kruising Maanweg/Prins Bernhardlaan/A12. Twee bestuurders wilden de snelweg op rijden, toen een derde auto hun pad kruiste. Een aanrijding was het onvermijdelijke gevolg. Waarschijnlijk is één van de drie door het rode licht gereden.

Doordat de bestuurder van de Seat die op zijn kant lag er moeilijk zelf uit kon komen, werd de hulp van de brandweer ingeroepen. Zij stabiliseerden eerst de auto m.b.v. het stabfast-gereedschap. Door het plaatsen van een uitklapbare trap kon de bestuurder alsnog makkelijk uitstappen, zonder het risico dat de auto op dat moment om zou rollen. Hij is gecontroleerd door de bemanning van de ambulance, maar hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis.

Ook de andere bestuurders bleken er goed vanaf te zijn gekomen. Uiteindelijk is niemand naar het ziekenhuis vervoerd.

Gedurende de werkzaamheden was het niet mogelijk om de oprti Voorburg van de A12 te gebruiken. Ook was de Maanweg in de rcihting van Voorburg afgesloten voor het verkeer.

Foto's: Sebastiaan Barel, Rene Hendriks

TPxtCR.JPG

8BPBg1.JPG

mOVBD1.JPG

NAemPI.JPG

FiVa6q.JPG

6QUamc.JPG

aybF3W.jpeg

gCeWyI.jpeg

GIdirz.JPG

unjs1U.JPG

RjetXA.JPG

w3HRO1.jpeg

u9aV2N.jpeg

QwTM1t.JPG

T1fwNo.JPG

ShnN2d.jpeg

QsWSE2.jpeg

fEBQwl.jpeg

0joxEf.jpeg