Flinke file's door 2 ongevallen rond het Prins Clausplein | Regio15.nl

Flinke file's door 2 ongevallen rond het Prins Clausplein

Den Haag - Door 2 ongevallen dinsdagmorgen ontstonden er een paar flinke files op de omliggende wegen.


Het eerste ongeval vond omstreeks kwart voor negen plaats op de A13 vlak voor het Prins Clausplein. Bij een kop-staart aanrijding tussen 2 personenauto's raakte 1 persoon gewond. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Rijkswaterstaat sloot 1 rijstrook af en daardoor ontstond er een file die al begon op de A13 ter hoogte van de Ikea (Delft-Centrum). Berger Vreugdenhil sleepte beide voertuigen weg, en de ZOAB cleaner van Vermeulen kwam ter plaatse om het oliespoor op de rijbaan te reinigen.

Foto's: Sander Paardekooper (tekst gaat door onder de foto's)

YnfdUa

OSazUU

O6daiU

Z4aJsH

11LW4j

NpOmxW

iRh1pV

g6xx8t

ZoN2wM

E1zoFE

NXRf3W

Tijdens de afhandeling van bovenstaand ongeval vond er even voor half tien nog een ongeval plaats bij het Prins Clausplein.

Op de verbindingsweg waar de A4 en A13 samenkomen en overgaan in de A12 richting Nootdorp en Zoetermeer verloor de bestuurder van een bestelbus zijn aanhanger met goederenlift.

Een personenauto kon de aanhanger niet ontwijken en botste daar tegenaan. De aanhanger liep forse schade op en kwam in de linkervangrail tot stilstand. Er raakte niemand gewond.

Vanwege dit ongeval werd ook hier een rijstrook afgesloten, dat aan beide kanten van het Prins Clausplein voor een flinke file zorgde.

Berger Vreugdenhil sleepte hier de aanhanger weg, de schadeformulieren werden op een veilige plaats ingevuld.

eR76r1.JPG

UdPvm7.JPG

vYHyzU.JPG

j6a3rD.JPG

1dOOD1.JPG

tP1XLd.JPG

vn6k4c.JPG