Ongelijke strijd op de Starrenburglaan | Regio15.nl

Ongelijke strijd op de Starrenburglaan

th-st-1Wassenaar - Dat het een ongelijke strijd is wanneer je als personenauto in botsting komt met een SUV en dat je daarbij als personenauto flink in het nadeel bent , bleek dinsdag aan het einde van de middag op de Starrenburglaan ter hoogte van de Digros. Hierbij is één persoon gewond geraakt.


Door nog onbekende oorzaak kwamen beide voertuigen aan de linkerzijde met elkaar in botsing. De zijkant van de personenauto raakte hierbij ernstig beschadigd.

De bestuurster van de personenauto bleef in haar auto zitten en klaagde over haar nek. Hierop werd naast de politie, de ambulance en de motorambulance, ook de brandweer gealarmeerd. Deze kwam met een tankautospuit, een hulpverleningsvoertuig en de Officier van Dienst ter plaatse.

Na overleg met de ambulancedienst werd besloten dat het niet nodig was om het voertuig open te knippen. Voor de brandweer bleef de inzet dus beperkt tot wat hand- en spandiensten. Het slachtoffer is door de ambulancedienst nagekeken; of zij ook daadwerkelijk naar het ziekenhuis vervoerd is, is niet bekend.

De bestuurder van de SUV heeft geen verwondingen opgelopen. Zijn voertuig heeft, in verhouding tot het andere voertuig, relatief lichte schade opgelopen. Gedurende het ongeval is de Starrenburglaan enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Een berger heeft de personenauto afgesleept.

Foto's: Eric Segaar

st-5

st-4

st-3

st-1

st-2