Veel schade bij ongeval Veilingroute Naaldwijk | Regio15.nl

Veel schade bij ongeval Veilingroute Naaldwijk

Naaldwijk - Veel schade en een rotonde vol met brokstukken bij een ongeval op de Veilingroute N465.


Een 32-jarige bestuurder reed over de Veilingroute, in de richting van de Westlandroute. Voor de rotonde met de Jupiter schampte hij een lantaarnpaal en kwam daarna tot stilstand bovenop de rotonde. Door de aanrijding ontstond er veel schade aan de auto en lag de rotonde bezaaid met brokstukken. De hele zijkant van de personenauto werd door de paal open gereten. 

In het voertuig zaten drie inzittenden, de bestuurder en twee vrouwen. Eentje van 29-jaar uit Rijnsburg en een 22-jarige vrouw zonder vaste woon of verblijfplaats. Eén van de vrouwelijke inzittenden was (zwaar) gewond en lag naast het voertuig, zij is door het ambulancepersoneel onderzocht en met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De twee andere inzittenden leken in eerste instantie niet gewond, maar zijn uiteindelijk onderzocht door ambulancepersoneel van een tweede ambulance en ook met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. 

Aanvankelijk werd er gesproken over een voertuig te water, maar daar bleek uiteindelijk geen sprake van. De brandweer kon dan ook na wat hand- en spandiensten verricht te hebben retour kazerne. 

In de deur van de bestuurder, die los op de rijbaan lag, werd door de politie een hoeveelheid drugs aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. Een drugstest bij de bestuurder was positief; hij is dus aangehouden voor rijden onder invloed. Hoogstwaarschijnlijk zal hij ook worden aangehouden voor drugsbezit. De politie is dan ook meegereden naar het ziekenhuis.

De VOA verricht sporenonderzoek naar het ongeval. Het voertuig zal in beslag worden genomen voor onderzoek en daarom worden weggesleept door een politieberger. Volgens de politie reed de auto met hoge snelheid tegen de lantaarnpaal.

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman, Gabi Gonzalez, Tim de Kleijn en Lucien de Vries 

6csfvT.jpeg

6EyiGX.JPG

SGKFOy.JPG

ykDspk.JPG

zYE5MW.jpeg

1BEVAS.JPG

6eI3tb.JPG

K0zQQU.jpeg

dNSXmr.jpeg

yzFR9n.JPG

w9x5a8.JPG

wZy1Xl.JPG

APc19l.jpeg

lh7DeA.jpeg

xmedw0.jpeg

HJ01zl.jpeg

KfxRiy.jpeg

MdDvSD.jpeg

Pr1L4W.JPG

oBZsQj.JPG

dCWxx8.jpeg

rCkPx3.jpeg

dF8MIH.JPG

v2zECU.JPG

ia5SVu.JPG

MEsQgg.JPG

INFAE8.JPG

1NaFRF.JPG

CXXvOs.JPG

1FirG2.jpeg

VrzmIc.jpeg

EH0czh.jpeg

QCuQqU.jpeg