Forse aanrijding op snelweg | Regio15.nl

Forse aanrijding op snelweg

th-jfa_166Den Haag - Een forse aanrijding op de A13 gaf maandagmiddag een behoorlijke verkeerschaos op de rijbaan Rotterdam - Den Haag.



Drie personenauto's raakte door onbekende oorzaak met elkaar in botsing, net voorbij de splitsing naar de A4/A12. Daarbij ontstond flinke materiële schade.

Ook raakte tenminste één persoon gewond, die met spoed naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. De brandweer werd tevens meegealarmeerd, aangezien er sprake leek te zijn van een beknelling. Ter plaatse bleek dat niet aan de orde en bleef de inzet van de brandweer beperkt tot het loskoppelen van wat accu's en het verlenen van hand- en spandiensten.

Gedurende de aanrijding kon het verkeer over één rijstrook het ongeval passeren. De overige rijstroken zijn vanwege het opruimen van de ravage tot 16.20 uur gesloten gebleven.

Al de gehele dag is het op de verschillende snelwegen in Haaglanden flink raak. Diverse aanrijdingen zorgen voor flink wat oponthoud. De verwachting is dat de avondspits dan ook tot lange files zal leiden.

jfa_149

jfa151

jfa_166

jfa_180