Zwaar gewond na aanrijding | Regio15.nl

Zwaar gewond na aanrijding

dsc02701_-_thumbLeidschendam- Bij een ernstige aanrijding op de kruising van de Prinsensingel met de Noordsingel is een 15-jarig meisje uit Leidschendam ernstig gewond geraakt.

 

 

Het meisje, dat per fiets vanaf de Prinsensingel de kruising overstak, is door nog onbekende oorzaak geschept door een auto, bestuurd door een 22-jarige Hagenaar, die over de Noordsingel reed. Vanwege de ernst van de verwondingen van het meisje is naast de gealarmeerde ambulance en motorambulance ook de traumahelikopter ter plaatse gekomen.

Omdat het meisje mogelijk bekneld zou zijn, was ook de brandweer gealarmeerd. Omdat van een beknelling geen sprake bleek, bleef de inzet van de brandweer beperkt tot het verlenen van hand- en spandiensten

Nadat het personeel van de ambulance en de medewerkers van het Mobiel Medisch Team (MMT) het slachtoffer gestabiliseerd hadden, is deze met spoed overgebracht naar het Medische Centrum Haaglanden, locatie Westeinde. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden en is later door de traumahelicopter opgehaald bij het Westeinde ziekenhuis.

De verkeersongevallendienst (VOA) is ter plaatse gekomen om de aanrijding te onderzoeken. Gedurende de aanrijding en het daarop volgende onderzoek werd de Noordsingel in beide richtingen afgesloten. Het verkeer komende vanuit Voorschoten werd ter hoogte van de Dillenburgsingel al omgeleid; het verkeer komende vanaf Voorburg ter hoogte van de Burgemeester Kolfschotenlaan.

Foto's: Pascal de Haas, Shane Alders en Machiel Janssen

dsc02654

dsc_4087

dsc_4090

dsc01757x

dsc01779

dsc02691

dsc_4133

dsc_4181-2

dsc_4144

dsc_4207