Forse schade bij ongeval Monsterseweg | Regio15.nl

Forse schade bij ongeval Monsterseweg

20131125-Monstersewegt-Monsterseweg TDK 3247Den Haag - Bij een ongeval op de Monsterseweg is maandagochtend forse schade ontstaan.

Het ongeval tussen een vrachtwagen en een taxibusje ontstond nadat de bestuurder van de vrachtwagen het rode verkeerslicht had genegeerd. Het taxibusje kwam na het ongeval op haar kant tot stilstand tegen enkele verkeersborden.

Beide inzittenden zijn met behulp van omstanders uit het voertuig gehaald. Zij zijn door het ambulancepersoneel ter plaatse gecontroleerd, maar bleken wonderwel uiteindelijk niet gewond te zijn. De brandweer is ter plaatse gestuurd voor een beknelling, maar heeft dus ook maar enkele hand- en spandiensten verricht.

Een berger heeft hierna het taxibusje afgevoerd. De vrachtwagen is onder begeleiding van de Verkeerspolitie naar een parkeerplaats in de omgeving begeleid om daar een band te wisselen die schade had opgelopen door het ongeval.

De Monsterseweg is lange tijd in beide richtingen afgesloten geweest. Nadat medewerkers van de gemeente Den Haag de weg schoongeveegd hadden, kon de weg weer vrijgegeven worden.

Video: Nick van der Toorn


Foto's: Nick van der Toorn en Tim de Kleyn

w-IMG 8592

w-Monsterseweg TDK 3216

w-IMG 8594

w-Monsterseweg TDK 3228

w-IMG 8621

w-Monsterseweg TDK 3233

w-Monsterseweg TDK 3247

w-Monsterseweg TDK 3253